Moldoveanul Dima Trofim a facut un adevarat spectacol aseara la Dansez pentru tine. Echipa acestuia a ajuns in finala, impresionand juriul. Perechea a dansat pe ritmurile unei celebre piese a lui Ricky Martin si a facut show, dansand din buric.

Publicat:16.11.2013, 07:32

Moldoveanul Dima din trupa LaLa Band a aratat aseara ca poate dansa din buric. Impreuna cu partenera sa au ales prin tregere la sorti sa danseze belly dance. S-au descurcat de minune, iar juriul nu s-a zgarcit la laude.


Si la dansul inspirat dintr-un videoclip al unui interpret celebru echipa moldoveanului a impresionat. El si partenera sa au ales sa imite coregrafia din clipul Livind la vida loca al lui Ricky Martin.


Astfel, echipa lui Dima Trofim a acces direct in finala, clasandu-se pe locul doi, dupa Sore. 


Prin tragere la sorti, aseara participantii s-au miscat pe ritmuri de dans tiganesc si cabaret.


Nu a fost o seara cu final fericit pentru echipa fotbalistului Giani Kirita, care a fost eliminata din concurs. Echipa interpretei Ruby a fost salvata de voturile telespectatorilor, insa a intrat din nou la duel, impreuna cu echipa Ilincai Vandici.

Vinerea viitoare, dupa jurnalul de la ora 20 veti putea urmari semifinala celei de a 14-a editii a concursului Dansez pentru tine.