Orange Moldova isi invita clientii sa accepte provocarea unei noi aventuri, in compania indragitelor personaje Millidge si Doig. Din 20 mai, cele doua mascote care au cucerit simpatia publicului din Romania, vin si in Moldova, pentru ai bucura cu momente haioase pe clientii Orange PrePay.

Publicat:21.05.2014, 10:26

Millidge si Doig sunt doua mascote amuzante, care traiesc zilnic mai multe istorioare, in care sunt promovate valorile Orange: prietenia si frumusetea de a impartasi lucrurile dragi cu cei apropiati. Astfel, cei doi prieteni impart o singura gura si se bucura de intamplari haioase si aventuri pe masura. Aceste doua personaje au fost lansate in Romania in anul 2006. Autorul care a conceput cele doua mascote este agentia londoneza de publicitate „Wieden & Kennedy”. Millidge si Doig sunt hazlii, iar toate scenele pregatite pentru cei ei, amintesc de comedia clasica jucata calitativ intre 2 tipuri de personaje. 

Orange Moldova invita toti amatorii sa cunoasca  noi experiente in comunicare si sa faca cunostinta cu  caracterele celor doi prieteni, asa cum s-a intamplat in Romania, unde,  Millidge si Doig aveau nenumarati admiratori entuziasmati. Fanii asteptau cu nerabdare sa apara urmatoarea aventura a eroilor, dar si aparitia accesoriilor preferate cu chipurile personajelor Millidge si Doig.

Descopera prieteni noi cu Orange PrePay


Pentru clientii noi PrePay


Din 20 mai, cu Orange PrePay numarul de prieteni se extinde.  Acum, la activarea unui numar PrePay, ei pot sa-si surprinda  amicii cu primul apel gratuit in fiecare zi, timp de un an intreg.  Astfel, fiecare poate sa povesteasca prietenilor toate aventurile, tot ce-i mai interesant si sa se simta mai aproape de cei dragi,  cu primul apel gratuit in fiecare zi, de la 06:00 pana la 12:00, in reteaua Orange. Oferta poate fi activata prin transmiterea un SMS la numarul 5544 pana pe 31 iulie 2014.

La conectare sau portare la PrePay


Oferta este valabila la activarea pachetului PrePay 30 lei, timp de 1 an, la reincarcare lunara cu 30 de lei si nu poate fi utilizata in Roaming. Apelul nu poate depasi durata de 15 minute. Detalii pe www.orange.md

Pentru toti la PrePay distractia tine o zi intreaga  cu noile optiuni


Acum toti utilizatorii PrePay au parte zilnic de distractie pentru ca Orange le propune trei optiuni noi la alegere pentru fiecare. Asadar  dupa preferinte, clientii au posibilitatea sa comunice mai mult  cu cei mai buni amici prin intermediul apelurilor, mesajelor SMS si Internetului pe mobil.

Achitand doar 10 pe zi clientul primeste:


•             1000 de minute in retea sau

•             1000 SMS in retea sau

•             500 de MB trafic Internet mobil

Aceste optiuni, pot fi activate toate trei, sau doar una, dupa preferinte, formand numarul *800#. Optiunile promotionale sunt valabile 24 de ore din momentul activarii. Doar o singura optiune cu minute sau SMS poate fi activata pe parcursul ultimelor 24 de ore. Optiunile nu sunt valabile in Roaming.