Cu siguranta, regula numarul unu pentru un burger delicios este o carne buna.

Proprietarul localului London's Steak House iti dezvaluie reteta de burgeri clasici deliciosi si sanatosi, pe care ii poti savura de fiece data cand alegi sa petreci timpul liber in acest local.

Burger classic:

 
Avem nevoie de 160 g carne de vita tocata mascat,

castraveti murati,

o rosie,

salata iceberg,

o chifla pentru burgher,

sare

piper.

Pentru sos clasic American avem nevoie de:

Ketchup 30gr,

Maioneza 30,

Mustar Dijon sau American 15gr

Cum sa prepari:

"Din carnea tocata facem un burger rotund, sa fie gros cam cat un deget mare, condimentam cu sare si piper, cand il punem la prajit, tigaia trebuie sa fie bine incinsa. Apasam in mijloc si facem o adancitura, asta ajuta la mentinerea formei parjoalei in timpul gatitului. Amestecam sosul. Rumenim pe alta tigaie chifla pe ambele parti, asta ajuta chifla sa nu absoarba excesul de suc din carne si rosii.

Asamblam burgerul: ungem sosul pe ambele parti ale chiflei, acoperim cu salata iceberg toata suprafata chiflei, ca sa ferim chifla de sucul care risca sa se scurga. Punem rosiile, parjoala deasupra, pe a doua a jumatate care tot o ungem cu sos, punem castravetii murati, feliati.", a povestit pentru retete.perfecte.md, Vasile Oprea, proprietarul localului London's Steak House.

Reteta pe care ai citit-o mai sus, este una clasica, care poate fi pregatita in conditii de casa. Daca vei merge sa gusti burgerii la London's Steak House, vei savura un sos special, pregatit cu maiestrie de bucatarii localului. Pofta buna!