Fantoma lui Marilyn Monroe si-a facut simtita prezenta in timpul turnarii filmului „Blonde”, aruncand lucruri atunci cand se enerva, sustine Ana de Armas (34 de ani), actrita care interpreteaza rolul regretatei vedete.

Publicat:17.09.2022, 20:03

„Cred cu adevarat ca a fost foarte aproape de noi”, a spus actrita de origine cubaneza, care a avut nevoie de instructor vocal pentru a-si ascunde accentul spaniol si a surprinde esenta lui Marilyn Monroe.

„Cred ca era fericita. De asemenea, arunca lucruri de pe perete uneori si se enerva daca nu ii placea ceva. Poate ca acest lucru suna foarte mistic, dar este adevarat. Cu totii am simtit asta”, a mai spus actrita.

Brooklyn Beckham si Nicola Peltz, momente pasionale in public - FOTO

De Armas a recunoscut ca stia putine lucruri despre Marilyn Monroe, o emblema a Americii secolului XX, inainte de acest rol, insa chiar inainte de inceperea filmarilor s-a dedicat cu totul personajului.

Filmul regizat de Andrew Dominik a avut premiera mondiala pe 8 septembrie, la Festivalul de Film de la Venetia. Pelicula exploreaza cateva momente-cheie din viata zbuciumata a unui simbol de la Hollywood.

Andreea Balan cere custodia exclusiva a fetitelor ei. Acuzatii grave la adresa fostului sot: „Nu e prima data cand vine beat sa le ia”

„Blonde”, care o are in rol principal pe Ana de Armas (Deep Water) in rolul actritei iconice si a modelului pinup, a primit eticheta de pelicula dedicata doar adultilor din cauza „continutului sexual”. 

Sursa: