Daca ai o agenda incarcata si nu dispui de timp sa pregatesti bucatele pentru masa de Paste, atunci ai cateva solutii rapide si eficiente.

Publicat:06.04.2018, 09:48

Retete.perfecte.md iti propune o serie de localuri, care iti vor pregati bucatele preferate pentru masa de sarbatoare. Iata cateva dintre acestea:

1.Trattoria dela Nona

Daca doriti o masa traditionala puteti opta pentru sarmale della nonna, sarmale, cu carne delicioasa, invelite in frunze de vie si in foi de varza, pregatite cu multa dragoste de bunica.

Sau, renumita tocanita de porc cu aroma de vin si condimente. Desigur ca este disponibil si meniul de banchete, unde sortimentul este foarte vast in gustosenii. 

2. Restaurantul Acasa la mama

Bucatele traditionale moldovenesti pregatite de restaurantul Acasa la mama, te voi ademeni cu savoarea lor. Fripturica, sarmalute, racituri, placintele delicioase, gata preparate, doar sa le aranjezi pe masa.

3. Si Restaurantul Hanul lui Vasile iti propune o gama variata de bucate de Pasti, care te vor cuceri instant. Cu siguranta acestea iti vor face masa de sarbatoare una deosebita.

 





4. Placintaria Moraritei : Aiic puteti comanda cele mai delicioase bucate, ca acasa, pregatite cu multa grija



 

Sursa foto: Arhiva personala//Facebook.com