Ne-am obisnuit cu ursi pe strazile oraselor noastre, insa un oras din Polonia s-a confruntat cu o problema mai complexa:10 mistreti, si adulti si godaci, s-au refugiat in curtea unei gradinite.

Publicat:03.12.2019, 08:22

Pentru ca era o zona populata, vanatorii chemati sa se ocupe de problema nu au putut sa impuste mistretii si nici sa-i prinda. Asa ca au asteptat sa plece singuri.

Mistretii au dat intr-un final dovada de intelegere. Au plecat din gradinita chiar pe unde au venit si s-au refugiat din nou in padure.

Cei zece mistreti, printre care cativa pui, si-au facut din senin aparitia pe strazile din orasul polonez Poznan.

Animalele salbatice au venit dintr-o padure din apropiere si s-au refugiat chiar in curtea unei gradinite. Oamenii s-au tinut la distanta si au chemat imediat autoritatile.

Przemyslaw Piwecki, Poznan city guard: „In situatii ca acestea vanatorul decide ce e de facut. Vanatorul a ajuns aici ca sa stabileasca planul de bataie.”

Pentru ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la gradinita, vanatorul nu a putut face mare lucru din cauza numarului mare de copii aflati in zona. A gasit pana la urma o solutie ca sa-i puna pe fuga pe mistreti.

Przemyslaw Piwecki, Poznan city guard: „Vanatorul nu a putut folosi armele si sa le impuste pe animalele astea. Era de asemenea imposibil sa le prindem. Asa ca singura metoda eficienta a fost sa le gonim catre mediul lor naturala, spre padure.”

Si, pana la urma, solutia pasnica a dat rezultatele asteptate.

Przemyslaw Piwecki, Poznan city guard: „Mistretii au fugit pana la urma tot prin spartura prin care au intrat in curtea gradinitei si s-au indreptat spre padurea din apropiere. Totul s-a terminat cu bine.”

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in toata aceasta poveste: nici oamenii, nici mistretii, iar copiii de la gradinita si-au luat inapoi terenul de joaca.

Sursa: