Politia a perchezitionat un avion de pasageri al companiei Ryanair care a aterizat pe aeroportul Falcone e Borsellino, in Sicilia, dupa ce a primit o alerta privind o amenintare cu bomba, au declarat oficiali ai politiei, scrie protv.ro. 

Publicat:18.03.2023, 14:02

Pilotul aeronavei, cu aproximativ 190 de pasageri si membri ai echipajului la bord, a alertat autoritatile cu privire la un posibil dispozitiv exploziv la bord, potrivit Mirror.

Toti cei 190 de pasageri si membri ai echipajului au fost scosi de urgenta din aeronava si transportati in siguranta pe aeroportul Falcone e Borsellino, in Sicilia.

Pentru o perioada, intregul spatiu aerian al aeroportului a fost inchis, alte zboruri care urmau sa aterizeze vineri, 17 martie, intre orele 20.30-21.00, ora locala, fiind redirectionate catre un alt aeroport de pe insula.

Spatiu aerian al aeroportului a fost redeschis, deoarece alarma cu bomba a fost anulata, conform sursei citate.

Presa locala a relatat ca avionul a plecat din Pisa, iar alte trei zboruri care se indreptau spre Sicilia din Milano, Florenta si Budapesta au fost deviate in timpul alarmei catre celalalt aeroport important din Sicilia, Catania-Fontanarossa.