Un barbat din judetul Olt a fost prins si amendat de doua ori intr-o saptamana pentru ca nu a respectat carantina obligatorie dupa ce s-a intors din strainatate. El a fost reclamat de o prostituata din Arad, care a sunat la 112 pentru ca nu s-au inteles la bani, iar jandarmii i-au amendat pe amandoi.

Publicat:28.11.2021, 10:45

Barbatul a fost prins de jandarmi in zona garii din Arad.

„Atentia jandarmilor a fost atrasa de faptul ca barbatul a schimbat brusc directia de mers la vederea echipajului si nu purta nici masca de protectie sanitara in spatiul public. In urma verificarilor efectuate, jandarmii au avut surpriza sa constate ca barbatul interceptat este aceeasi persoana pe care, in urma cu doar o saptamana, au mai sanctionat-o contraventional pentru nerespectarea perioadei de carantinare. Astfel, au fost efectuate verificari suplimentare si s-a constatat si de aceasta data ca pe numele barbatului alerta de tip 'coronavirus asociat' este inca in vigoare si avea obligatia legala sa stea 14 zile in carantina la domiciliu”, a informat, duminica, Jandarmeria Arad, potrivit Agerpres.

In urma cu o saptamana, barbatul de 33 de ani din Olt, care s-a intors recent dintr-o tara declarata zona cu risc epidemiologic ridicat, a fost prins dupa ce o prostituata a sunat la 112, nemultumita ca nu s-a inteles cu el la suma de bani pe care urma sa o primeasca.

„Barbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, in urma unui apel la 112 efectuat de catre o femeie care a reclamat ca barbatul i-ar fi datorat o suma de bani si nu mai vrea sa-i inapoieze. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicata, au identificat cele doua persoane, iar in urma verificarilor efectuate au constatat ca pe numele barbatului este emisa o alerta de tip 'coronavirus asociat' si avea obligatia legala sa stea in carantina la domiciliu 14 zile, pana in data de 30 noiembrie inclusiv. Cu privire la urgenta reclamata, s-a constatat ca divergentele dintre cei doi au pornit de la o neintelegere privind cuantumul sumei cerute de catre femeie pentru anumite servicii oferite”, informase, duminica trecuta, Jandarmeria Arad.

Atunci, si femeia a fost amendata cu 500 de lei „pentru atragerea de persoane, sub orice forma, savarsita in localuri, parcuri, pe strazi sau in alte locuri publice in vederea practicarii de raporturi sexuale cu acestea spre a obtine foloase materiale”.

Sursa: