Vin spumant, cu stelute de aur si caviar de melci. Asa incepe meniul la Salonul luxului alimentar, deschis la Milano. Privirile, deopotriva pofticioase si curioase, au zabovit indelung asupra caviarului de melci. Pretul le-a cam taiat totusi apetitul- 10 mii de euro pentru un kg.

Salonul luxului alimentar, deschis la Milano a prezentat cele mai noi delicatese culinare. Ca orice produse de lux, care se respecta, acestea nu se gasesc in magazine.Ouale de melci sunt culese manual, iar melcii sunt hraniti, cum altfel, cu nutret bio. Folosit in cantitati infime, cu lingurita, caviarul alb este cunoscut si pentru proprietatile sale afrodisiace.Spumantul cu stelute de aur in compozitie i-a insufletit instantaneu pe vizitatorii ajunsi in fata standului. E pretios si sanatos, dau asigurari producatorii.



"-Pare a fi aur.-Da, aur comestibil de 23 de carate."


O sticla de vin spumant cu stelute de aur  costa 100 de euro. Pentru ocazii speciale este potrivita si sticla a carei eticheta este garnisita cu cristale Swarowski. Trufele au si ele un loc rezervat printre delicatesele culinare. In pofida pretului de 200 de euro pentru un kilogram, sunt foarte cautate. De o reputatie delicioasa se bucura si salamul Culatello ori icrele de chefal.