Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie. Ea si-a pus la adapost intreaga familie, in cei peste 50 de ani petrecuti pe scena, scrie Libertatea.ro.

Publicat:24.11.2017, 10:59

Provenita dintr-o familie de învaţatori, actriţa a ştiut cum sa-şi chiverniseasca fiecare banuţ, noteaza Libertatea.ro.

Stela Popescu s-a întâlnit o singura data cu Nicolae Ceauşescu. Ce s-a întâmplat între artista şi dictator

Cei peste 50 de ani petrecuţi pe scena i-au adus Stelei Popescu nu doar aplauze la scena deschisa, ci şi satisfacţii materiale pe masura.

Ce avere avea Stela Popescu?

Ea era proprietara a doua vile de lux, una în centrul Capitalei, şi cealalta pe litoral, în localitatea 2 Mai. În ambele case are foarte multe obiecte vechi, de valoare. Ea însaşi le-a adus din toate colţurile lumii, pe unde a umblat. De asemenea, în urma cu aproximativ doi ani, actriţa ridica pe terenul lasat moştenire de mama sa, chiar în buricul Bucureştiului, un bloc de trei etaje.




Chiar daca nu-i deloc uşor sa administrezi o avere frumuşica, actriţei nici prin cap nu i-a trecut sa înstraineze vreunul dintre imobile. A primit oferte peste oferte pentru a-şi vinde casa de la mare sau blocul din Capitala. Dar ea a ramas pe poziţie. Nimic nu a fost de înstrainat, ea lasând acum totul unui stranepot pe care-l adora, fiicei adoptate şi nepoatei care, de asemenea, lucreaza în domeniul cinematografiei.

Era strabunica de un an de zile

Stela Popescu a devenit strabunica în urma cu aproximativ un an. Pâna acum, cea mai draga fiinţa din viaţa ei a fost fiica sa vitrega (fosta nepoata, fata naturala a cumnatului sau), Doina Maximilian, pe care a înfiat-o pe când traia soţul ei. Aceasta are, la rându-i, o fata, Stanca Radu, de 29 de ani. Fata Doinei Maximilian e regizor de film şi a luat o serie de premii la festivaluri importante. Aceasta este cea care i-a oferit actriţei şansa de a fi strabunica, dupa ce a nascut un baieţel pe care actriţa îl adora!

Sursa: Libertatea.ro