Cele mai frumoase plaje din Bulgaria atrag inclusiv romani si moldoveni in cautare de „altceva”. 

Publicat:23.07.2021, 11:15

Apropierea de Romania, serviciile de calitate, mentenanta ireprosabila, obiectivele naturale care iti taie respiratia si nenumaratele optiuni de petrecere a timpului liber fac din destinatii o oaza de liniste si rasfat cu soare de neratat.

Vezi mai jos care sunt destinatiile unui concediu de neuitat!

Sunny Beach

Una dintre cele mai faimoase plaje din Bulgaria isi merita acest statut! Cu o lungime de 8-9 kilometri si o latime de aproape 80 de metri, plaja e acoperita cu un nisip fin, ca in cele mai frumoase vise, si strajuita de dune protejate prin lege, ceea ce iti da senzatia de taram de pe alta lume. Sunny Beach se remarca si prin aerul curat, prin multitudinea de parcuri, dar si prin nenumaratele optiuni de petrecere a timpului liber: sporturi acvatice, minigolf, scoala de calarie, tir cu arcul, viata de noapte.

Albena

Trebuie sa vizitezi macar o data in viata una dintre cele mai frumoase plaje din Bulgaria! Un adevarat rai pentru familii, Albena e plina de turisti straini, de unde si accentul pus pe natura si pe calitatea serviciilor. 

Sinemorets

Una dintre cele mai frumoase plaje din Bulgaria se afla in Sinemorets, in apropierea gurii de varsare a raului Veleka in Marea Neagra. Peisaje spectaculoase, nisip alb si fin, relief ce pare desprins din filmele fantasy, dar si atmosfera tihnita si linistita.

Nessebar

Orasul-statiune Nessebar este declarat patrimoniu UNESCO, un motiv in plus ca sa il vizitezi. Si iti garantam ca ai ce vedea: nu numai plajele cu nisip imbietor, dar si casele albe cu acoperis rosu si straturi peste straturi de flori, arhitectura plina de creativitate a bisericilor, precum si peisajele romantice, cu barci care se odihnesc la soare si indragostiti care se plimba mana in mana.

Sursa: