Trupa Kiss a sustinut joi noapte, pentru a marca trecere dintre ani, un concert in Dubai, care a fost transmis in direct online, si pentru care membrii grupului au fost nevoiti sa faca anumite schimbari.

Publicat:01.01.2021, 13:09

Cateva versuri au fost modificate, la fel si o parte din show, pentru a se alinia regulilor din Emiratele Arabe Unite, informeaza Variety.

Trupa a inlocuit „virgin soul”, din piesa „God of Thunder”, cu „sacred soul” (suflet sacru, n.r.), a eliminat cuvantul „bitch” din single-ul „100,000 Years” si a renuntat la celebrul moment din show in care este improscat sange artificial.

Un astfel de limbaj si comportament ar fi putut fi considerate ofensatoare si amendate cu pana la 2.700 de dolari sau pedepsite cu inchisoarea.

Gene Simmons, fondatorul si basistul trupei, chitaristii Paul Stanley si Tommy Thayer si bateristul Eric Singer au cantat 22 de piese in show-ul din Dubai inclus in turneul „End of The Road”.

Cele mai inalte flacari lansate la un concert

Productia realizata de Landmarks Live Presents si regizata de Daniel Catullo a fost filmata in 4K, cu mai mult de 50 de camere, si poate fi vizionata contra cost pe tixr.com.

Kiss a stabilit si doua recorduri. Unul a fost reprezentat de cele mai multe flacari lansare simultan la un concert.

Pot dezvalui ca ati reusit un total de 73”, a spus un reprezentat al Guiness Book. „Oficial, sunteti uimitori”.

In plus, Kiss a stabilit recordul pentru cele mai inalte flacari lansate la un concert - la 35 de metri.

Trupa asteapta sa fie confirmat daca a stabilit si recordul pentru concertul rock cu cele mai multe accesari pay-per-view. Limita minima este de 10,4 milioane.

Sursa: