Continua sirul de scandaluri legate de pastrarea acasa a unor documente secrete de catre persoanele de rang inalt din SUA. De data aceasta actele au fost gasite la fostul vicepresedinte Mike Pence. Casa Alba a refuzat sa comenteze.

Publicat:25.01.2023, 18:33

Karine JEAN-PIERRE, SECRETAR DE PRESA AL CASEI ALBE: „Uite, nu voi comenta nicio ancheta penala in curs de desfasurare sau nicio investigatie. Dupa cum stiti cu totii, Departamentul de Justitie este independent si nu vom interveni politic. Am fost foarte clari in aceasta privinta sub conducerea actualului presedinte. El a fost foarte clar inca de la promisiunile sale electorale.”  

Fostul vicepresedinte, Mike Pence, coopereaza pe deplin cu investigatiile Congresului, potrivit avocatului sau. Continutul documentelor inca nu a fost dezvaluit. Departamentul de Justitie investigheaza deja descoperirea a astfel de dosare datand din perioada vicepresidintiei lui Joe Biden, intr-unul dintre fostele sale birouri din Washington si in resedinta familiei sale din Wilmington.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.