Baietelul unei jurnaliste americane de la postul de televiziune NBC a starnit amuzamentul telespectatorilor si al internautilor deopotriva, dupa ce si-a intrerupt mama in timpul unei transmisiuni in direct.

Publicat:11.10.2019, 13:18


Jurnalista postului de televiziune NBC Courtney Kube, acreditata la Pentagon, relata despre atacul aviatiei turce in Siria, in momentul in care fiul ei a intrat in studioul de televiziune si a intrerupt-o chiar in timpul transmisiunii in direct. „Imi cer scuze. Copiii mei sunt aici”, a spus jurnalista, stanjenita de situatie. Cu zambetul pe buze, Courtney Kube le-a explicat telespectatorilor cum a fost posibil ca fiul ei sa apara in fata camerelor.

Colegii din redactia MSNBS au publicat clipul pe Twitter, imaginile fiind insotite de hashtag-ul #mamelaserviciu (#workingmoms).

Nu este prima oara cand copiii dau buzna in timpul unei transmisiuni in direct. In 2017, Robert Kelly, profesor de Stiinte Politice la Universitatea Pusan National din Coreea de Sud, aflat in biroul din locuinta sa, vorbea despre Coreea de Sud intr-un interviu transmis live de BBC.

In timp ce era in direct, un copil al profesorului a intrat in camera sa si a mers la tatal sau. „Scuzele mele. Imi pare rau”, a spus profesorul Robert Kelly, jenat de incident. Analistul si-a pastrat o mina serioasa si a incercat sa indeparteze copilul fara sa il priveasca. La cateva secunde, a aparut in incapere si un bebelus intr-un premergator, urmat de o tanara grabita sa-i scoata pe cei doi copii din cadru. Interviul a devenit rapid viral, fiind vizualizat de peste 90 de milioane de ori pe Facebook.Sursa: