Un barbat, care a smuls si a gatit inima unei femei si a incercat sa o dea hrana rudelor, isi va petrece restul vietii dupa gratii. Lawrence Paul Anderson din Oklahoma, SUA, a pledat vinovat pentru uciderea lui Andrea Lynn Blankenship, in varsta de 41 de ani, si a recunoscut ca l-a ucis si pe unchiul sau, Leon Pye, in varsta de 67 de ani, si pe nepoata lui Pye, in varsta de patru ani, Kaeos Yates, scrie observatornews.ro.

Publicat:18.03.2023, 18:20

Matusa sa, Delsie Pye, in varsta de 66 de ani, a fost si ea ranita in urma atacului, dupa ce a fost injunghiata in mod repetat, dar a supravietuit. Atacurile brutale au avut loc in februarie 2021, la doar cateva saptamani, dupa ce Anderson a fost eliberat din inchisoare la jumatatea unei pedepse de 20 de ani pentru trafic de droguri, dupa ce a fost recomandat din greseala pentru eliberare de catre Consiliul pentru gratiere si eliberare conditionata din Oklahoma.

Si-a ucis rudele, dupa ce a gatit inima femeii

Oficialii au spus ca a patruns in casa lui Blankenship si a injunghiat-o pana la moarte inainte de a-i scoate inima din trup. Apoi a luat organul eviscerat cu el la casa familiei unchiului Pye, unde a gatit-o si a incercat sa-si hraneasca rudele inainte de a-si injunghia victimele, conform Daily Star.

Barbatul a fost arestat dupa ce politia a primit un apel la 911 cu privire la crime. El a marturisit ceea ce a facut si a spus ca „a gatit inima cu cartofi pentru a hrani familia, pentru a elibera demonii”, potrivit unui agent de la Oklahoma State Bureau of Investigation.

Mama lui Yates, Tasha, a avut numeroase declaratii cutremuratoare la adresa criminalului, la un moment dat strigand: „Cine ucide un copil? Cine face asta?”. Alte rude ale victimelor au spus ca spera ca ucigasul va „putrezi din interior spre exterior”. Procurorul Jason Hicks a vrut initial sa ceara pedeapsa cu moartea pentru Anderson, legala in statul Oklahoma in unele cazuri de crima de gradul intai, dar in cele din urma s-a renuntat la idee pentru a nu prelungi procesul, lucru care adancea si mai mult durerea familiei.