Curiozitatea l-a costat cam mult pe un urs din America. Animalul a ramas blocat la o inaltime de peste sase metri in tavanul unei fabrici din Virginia. A fost nevoie de interventia salvatorilor care au tranchilizat animalul si l-au dat jos.

Publicat:12.06.2021, 20:19

Dupa ce au vazut cum este prins animalul, angajatii fabricii si-au dat seama ca ursul nu o sa poata cobori singur, asa ca au cerut ajutorul echipelor de interventie. Ursul nu a fost ranit si dupa toata aventura a fost eliberat in siguranta. Un alt urs, din Arizona, a fost gasit intr-o postura neobisnuita recent. El s-a cocotat si a ramas blocat pe un stalp de inalta tensiune.

Din fericire, autoritatile locale au fost anuntate la timp si au intrerupt imediat alimentarea cu energie. Mos Martin a scapat astfel nevatamat, dar coborarea lui inapoi cu picioarele pe pamant a fost o adevarata provocare. Un angajat al companiei de electricitate s-a folosit de liftul masinii de interventi pentru a ajunge la aceeasi inaltime cu animalul, apoi a inceput sa il impinga cu un bat lung, din fibra de sticla. In cele din urma, ursul s-a lasat convins si a coborat singur, dupa care s-a facut nevazut.