Membrii celui mai puternic cartel din Mexic au aruncat in mijlocul strazii patru cadavre transate in 10 saci de gunoi, ca o amenintare pentru un oficial local despre care spun ca este corupt.

Publicat:14.11.2019, 08:19

Descoperirea groaznica a fost facuta pe o portiune de autostrada din Santa Teresa, o municipalitate din statul Guanajuato, potrivit Daily Mail.

Cartelul l-a amenintat pe Samuel Ugalde Garcia, seful Ministerului Sigurantei Publice din Guanajuato, pe care l-au asociat cu alti criminali din zona si l-au blamat pentru actiunile grupului.

„Acesta este rezultatul incompetentei voastre, pentru ca ati fost de acord cu persoanele care nu respecta populatia de care ar trebui sa aveti grija”, este mesajul lasat pe un carton, langa cadavre, de catre gruparea CJNG.

Pe un alt caron era scris ca „acest lucru se va intampla tuturor celor care continua sa creada ca pot rapi si santaja alte persoane.”

Potrivit politiei mexicane, organizatia criminala este condusa de Nemesio ‘El Mencho’ Oseguera Cervantes, si a expediat sute de kilograme de metamfetamina din Mexic catre Los Angeles si California.

El Mencho este un fost aliat al lui Joaquin ‘El Chapo’ Guzman si este cel mai cautat barbat din Mexic si unul dintre cei mai cautati de catre Departamentul de Justitie al Statelor Unite, care ofera o suma de 10 milioane de dolari pentru capturarea sa.

Sursa: