Mama Luizei Melencu a primit in aceasta dimineata un telefon de la o colega de scoala a fiicei sale care a observat ca, in noaptea de miercuri spre joi, Luiza a iesit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasa putin dupa miezul noptii. Informatia a fost transmisa si anchetatorilor.

Publicat:16.08.2019, 11:57

Mama Luizei Melencu a declarat, pentru MEDIAFAX, ca a fost sunata joi dimineata de o colega de clasa a fiicei sale care i-a povestit ca Luiza a iesit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasa putin dupa miezul noptii.

„La ora 10.25 de dimineata am fost apelata pe Facebook de prietena de clasa a fiicei mele, care mi-a zis ca la.ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a aparut mesajul ca Luiza a iesit de pe grup. Fata este plecata acum in vacansa, dar a semnalat acest aspect si Politiei. I-am dat numarul de telefon al unui domn politist de la Criminalistica. Telefonul Luizei nu a fost gasit deocamdata de anchetatori. Fata care m-a sunat zice ca nu putea sa iasa de pe grup decat daca folosea telefonul", a povestit Monica Melencu.

Femeia spune ca asteapta sa se faca verificari dupa aparitia acestei noi informatii.

„De la.politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela Luizei sau daca numarul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei ca urmare a faptului ca nu a fost folosit mult timp", a mai precizat Monica Melencu.

Femeia spera in continuare ca fiica sa este in viata

Despre Luiza, fata disparuta in aprilie 2019, Gheorghe Dinca a spus ca a omorat-o in ziua in care a luat-o la ocazie si, la fel ca in cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.