Discutii fara cravate, dar si fara masti! Vladimir Putin s-a intalnit cu Alexandr Lukasenko la Soci, apoi au mers la schi. Nu au pastrat distanta si nici nu au purtat masti, desi saptamana trecuta liderul de la Minsk anuntase ca iarasi s-a infectat cu Coronavirus.

Publicat:23.02.2021, 13:06

Presedintii Rusiei si Republicii Belarus, Vladimir Putin si Aleksandr Lukasenko, dupa incheierea convorbirilor bilaterale de ieri, au mers si s-au plimbat cu schiurile in statiunea Krasnaia Poleana, chiar daca Lukasenko anuntase saptamana trecuta ca iarasi s-a infectat cu Coronavirus.

Presedintii s-au deplasat pana la una din partii cu snowmobilele. Pe drum, Lukasenko a luat-o inainte si a ajuns primul. Insa, la coborarea pe partie, primul a fost Vladimir Putin. In timpul plimbarii, cei doi sefi de stat s-au salutat chiar si cu turistii, facandu-le cu mana, dupa care s-au intors sa schieze. 

Invitatia de a schia a fost facuta de Vladimir Putin in timpul convorbirilor de la Soci pentru „a se relaxa dupa orele de lucru”. Nu este prima oara cand liderii Rusiei si Republicii Belarus isi petrec timpul liber pe partie. 

Ei s-au mai plimbat cu schiurile si in anul 2019, atunci impreuna cu ei schiind si Kolea Lukasenko, fiul cel mic al presedintelui Belarus.