Donald Trump este pasionat de camioane. La o conferinta de presa in care a vorbit despre productia americana, liderul de la Casa Alba nu a uitat sa aminteasca despre micile lui bucurii din copilarie. Reactia internautilor nu a intarziat sa apara, asa ca pe retele de socializare, cu ajutorul aplicatiilor de editare foto, presedintele american a aparut la volanul a tot felul de camioane ... de jucarie.

Publicat:15.08.2019, 19:36

Putina lume stia, cel putin pana de curand, ca presedintele Statelor Unite are o mare pasiune pentru camioane si macarale.

Donald TRUMP, PRESEDINTELE SUA:“ - Iubesc macaralele. Iubesc camioanele de toate felurile. Inca de cand eram mic, pe cand aveam 4 ani, mama imi spunea: “Iubesti macaralele?” Da, le iubesc.”

Donald Trump a spus ca este unul dintre acei oameni care nu uita niciodata micile bucurii ale copilariei.

Donald TRUMP, PRESEDINTELE SUA: “Uneori se poate intampla sa devii presedinte, dar nimic nu se schimba. Inca iubesc camioanele.”

Presedintele a urcat la bordul unei autospeciale de pompieri, dar si intr-un camion militar, insa, doar ca sa claxoneze. 

Nu a ratat nici TIR-ul urias parcat parca pentru el la Casa Alba.

Fotografiile din TIR au devenit virale, iar Trump a inceput sa apara, cu ajutorul aplicatiilor de editare foto, in tot felul de camioane de jucarie. Ba chiar a fost subiectul unei scenete amuzante intr-o emisiune a unui post de televiziune local. Trump a mai declarat ca i-ar placea sa conduca si o macara. 

Donald TRUMP, PRESEDINTELE SUA: “Cand ma uit la cea mai mare macara din lume… e ceva grozav. Credeti ca o sa apuc sa o manevrez? Nu stiu. O sa-i urcam pe jurnalisti in ea si o sa-i duc la o mica plimbare.”

Pana la urma, jurnalistii nu au mai fost plimbati. Nici Trump nu a mai pornit in aventura, ci doar s-a multumit sa simuleze ca foleseste schimbatorul de viteze. 

Totusi, presedintele american nu este vazut prea des conducand. De fapt, se pare ca exista doar un filmulet inregistrat de sotia sa, Melania, scriu jurnalistii americani. In imagini il vedem pe Trump la volan, in timp ce fiul lui, Barron, se afla in dreapta.