Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceasta, desi nu prezinta simptome, potrivit purtatorului sau de cuvant, informeaza Reuters.

Publicat:21.11.2020, 10:40

„Don a fost testat pozitiv la inceputul saptamanii si este in carantina la cabana sa de la aflarea rezultatului. A fost complet asimptomatic pana acum si urmeaza toate orientarile medicale pentru COVID-19 recomandate”, conform sursei citate.

Donald Trump Jr detine o cabana in partea de nord a statului New York unde ii place sa mearga, de obicei, pentru a pescui in raul Delaware. El si fratele sau Eric sunt co-proprietarii unei rezervatii de vanatoare de 70 de hectare pe care o folosesc si ca poligon de tir privat, potrivit Daily Mail.

Andrew Giuliani, fiul avocatului personal al presedintelui, Rudy Giuliani, a declarat de asemenea vineri ca a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19.

Cine e Donald Trump Jr., primul fiu al presedintelui american

Primul fiu al lui Donald Trump si al primei sale sotii, Ivana Trump, s-a nascut in data de 31 decembrie 1977.

In prezent, Donald Jr. este un sustinator acerb al tatalui sau si participa activ la campania electorala pentru realegerea lui Donald Trump.

In afara de implicarea in politica, Trump Jr. este vicepresedinte executiv al Trump Organisation si se afla la conducerea companiei, alaturi de fratele sau mai mic, Eric Trump.

Omul de afaceri este pasionat de sport si vanatoare, motiv pentru care a intrat in multe dispute controversate cu numeroase organizatii care protejeaza drepturile animalelor.

„Mi-a luat 41 de ani sa imi dau seama ca ma aseman mai mult cu tata decat as fi crezut. Modul nostru de actiune este, cred, atacul”, spunea Donald Jr. anul trecut, conform Women’s Health.

Fiul cel mare al presedintelui are cinci copii cu fosta sa sotie, Vanessa, de care a divortat in anul 2019, si formeaza in prezent un cuplu cu Kimberly Ann Guilfoyle, fosta prezentatoare TV la Fox News si actual membru al echipei de campanie a lui Donald Trump.