Dupa o pauza generata de pandemie, la New York a avut loc Gala Met, unul dintre cele mai stralucitoare evenimente ale lumii mondene. 400 de actori, muzicieni, fotomodele si sportivi in tinute mai extravagante ca niciodata au luat parte la eveniment. O apartie de senzatie a avut si jucatoarea de tenis Emma Raducanu, care a castigat sambata turneul US Open.

Publicat:14.09.2021, 18:34

Dupa ce a facut senzatie la US Open si a reusit sa castige turneul de Grand Slam venind din calificari, Emma Raducanu nu se opreste din a impresiona. La cateva zile dupa succesul rasunator, sportiva de 18 ani si-a facut aparitia la celebrul eveniment monden, MET Gala.

Emma a optat pentru o tinuta Chanel, formata dintr-un top si o fusta, in nuante de alb si negru, accesorizata cu bijuterii de corp din perle. Prezenta sa a fost apreciata de toti oaspetii de la eveniment. Si alte tenismene au defilat aseara la ceremonia din inima Manhattanului, printre care Naomi Osaka, Serena Williams sau Maria Sharapova.

Printre starurile prezente s-au mai numarat Sharon Stone, Rihanna, Justin Bieber, Jennifer Lopez si altii.

Kim Kardashian a socat fanii. Vedeta s-a imbracat complet in negru. Pana si fata si-a acoperit-o, insa nu a dezvaluit motivul pentru care a ales sa poarte o astfel de tinuta.

 Si politicienii au venit cu mesaje interesante la gala. Alexandria Ocasio-Cortez, membru in Congresul SUA, a venit imbracata intr-o rochie pe spatele careia scria "taxati-i pe bogati".

Rapperul Lil Nas X a atras privirile printr-o tinuta complexa. El s-a transformat din cavaler in armura stralucitoare, in robot.

Cantaretul Frank Ocean a venit cu un robotel verde la gala. 

Gala Met este un eveniment caritabil organizat in fiecare an in beneficiul Costume Institute si reprezinta cea mai buna ocazie pentru marii creatori de moda de a imbraca starurile, fiind comparata uneori cu ceremonia decernarii premiilor Oscarur. Vedetele au defilat pe covorul de gala de culoare crem fara masca, dar cu vaccin sau test negativ la Covid si au trebuit sa plateasca 35.000 de dolari, contravaloarea biletului de intrare.