Elsa, Anna și Olaf revin pe marile ecrane. Filmul de animatie Frozen 2 a fost lansat la Hollywood, iar in curand ajunge si in cinematografe. Cinefilii se asteapta deja la incasari de peste 100 de milioane in primul weekend de la lansare.

Publicat:09.11.2019, 20:11

„- In regula, Olaf, e randul tau. 

- Unicorn, fierbator! O... Elsa!”

Regatul de Gheata, partea a doua, a avut premiera mondiala la Hollywood, iar pe covorul rosu au pasit actorii care dau viata indragitelor personaje. Actrita Kristen Bell, cea care o interpretează pe Anna, spune ca mica printesa i se aseamana perfect.

Kristen BELL, ACTRITA: „I-am intrebat pe regizori daca pot sa o fac pe Anna sa-mi semene mai mult. Sa fie acel personaj pe care mi-l doream sa-l vad cand aveam 10 ani. O printesa Disney fara prea multa prestanta, impiedicata, care are incredere in toata lumea din jur, pentru ca iubirea e superputerea ei.”

Frozen 2 apare la trei ani de la primul. Elsa, Anna, Kristof, Olaf si renul Sven pleaca intr-o calatorie indepartata, pentru a descoperi sursa puterilor magice ale Reginei Zapezilor.

„- Facem asta impreuna, da?

- Aveti grija...”

Sterling K.BROWN, ACTOR: „Se pare ca in film sunt mai multe tabere si aceste tabere trebuie sa lucreze impreuna pentru binele comun.”

Alfred MOLINA, ACTOR: „Filmele ca acesta au puterea de a vindeca multe dintre diviziuni si pot sa-i faca pe oameni sa se conecteze unii cu ceilalti intr-un anumit fel.”

Pentru unele dintre vedetele care si-au imprumutat vocea personajelor din film, cei mai importanţi critici au fost propriii lor copii, prezenti si ei la premiera mondiala.

Josh GAD, ACTOR: „Eram atat de speriat. Mai mult decat de recenzii, mi-e teama de ceea ce spun fiicele mele despre filmele in care joc. Uneori sunt... “Nu. Nu, tati”. Cea mai mare se uita la mine dupa ce s-a terminat si zice “tati...”. Si eu nu stiu daca e de bine sau de rau.”

In Moldova, premiera filmului Regatul de gheata va avea loc pe 28 noiembrie.