Imagini ca in Estul salbatic au fost surprinse duminica la Moscova, unde doua grupari rivale au tras in plina zi una asupra celeilalte.

Publicat:25.05.2020, 13:24

Doua grupari rivale au tras una asupra celeilalte cu pusti de vanatoare si pistoale automate intr-un cartier linistit din sudul capitalei Federatiei Ruse, relateaza Mediafax.

Scena a fost filmata de mai multi martori, potrivit carora totul a pornit de la un conflict in trafic. Potrivit presei ruse, conflictul in trafic a avut loc de asemenea in urma unor neintelgeri legate de o lucrare funerara.

Cinci persoane au fost arestate in urma acestui scandal.

Politia nu a dat detalii despre gruparile implicate in aceste violente si nici despre motiv.

O femeie care a vazut scena a vorbit despre un moment infricosator. „Am auzit mai multe impuscaturi. Eram foarte seperiata”, a declarat ea pentru postul Life, precizand ca mai multe mame s-au adapostit impreuna cu copiii lor de teama barbatilor inarmati.

Potrivit politiei, barbatii aveau in posesie in special pusti de vanatoare Saiga, dezvoltata pe baza pustii de asalt Kalasnikov.

Un barbat a fost ranit in acest schimb de focuri. Acesta sustine ca nu are nimic de-a face cu barbatii implicati in lupta, el venind in complex sa vada un apartament de inchiriat.

Politia a deschis o ancheta pentru tentativa de omor, detinere de arme in mod ilegal si huliganism.

Sursa: