Un cuplu din localitatea britanica Blackburn, care a platit 50.000 de euro pentru o nunta perfecta in Jamaica, a trecut printr-o experienta de cosmar, dupa ce mariajul lor a fost declarat ilegal.

Publicat:13.07.2019, 17:40

Andy Helsdon, in varsta de 45 de ani, si partenera sa Heidi Brown, in varsta de 49, au strans bani timp de 18 luni pentru ca „ziua cea mare” sa fie perfecta. Astfel, ei au facut rezervare la un resort din Jamaica, descris drept „un loc perfect pentru ziua nuntii”, scrie Mirror.

Astfel, in septembrie 2017, dupa ce Heidi a spus „da”, cei doi au mers la o agentie locala de turism pentru a stabili toate detaliile. Consilierii le-au recomandat respectivul resport din Jamaica, iar cei doi au optat pentru o vacanta de doua saptamani.

„Ni s-a promis o escapada romantica, dar si legalizarea casatoriei noastre, cat si o persoana care sa se ocupe de intreaga planificare.”

Cand ziua cea mare a venit, familia si prietenii au zburat in Jamaica, insa s-au intors cu totii acasa extrem de dezamagiti de intreaga experienta.

„Am avut incredere in turoperator, dar intreaga experienta a fost ruinata. Am plecat de acolo cu amintiri ingrozitoare si nici macar nu stim daca nunta noastra a fost legala”, a declarat Andy.

Ajunsi la resort, au descoperit un loc potrivit pentru petreceri pentru tineri intre 18 si 30 de ani, cu petreceri cu spuma si femei care dansau provocator la bar.

„Ni s-a promis paradisul, dar am primit un cosmar.”

Cuplul a avut parte de o noua surpriza, atunci cand persoana desemnata cu planificarea nuntii a disparut.

„Asteptam un semn de la coordonator, dar n-am gasit nimic. A trebuit sa ii cautam, dar nu ne-a ajutat nimeni. Am inceput sa avem ingrijorari cu privire la ziua nuntii, insa totul a fost prost organizat si nu si s-au dat suficiente informatii privind modul in care se va desfasura nunta.”

In dimineata nuntii, in timp ce mirii erau pregatiti sa isi lege destinele, coordonatorul nuntii a disparut.

Ceremonia a fost grabita. Am fost nevoiti sa ne oprim de doua ori din cauza avioanelor care zburau peste noi. Nu auzeam nici preotul, dar nici unul pe celalalt. A fost un dezastru. Petrecerea a fost ingrozitoare; nu ni s-a oferit mancarea pentru care am optat, iar angajatii hotelului au fost nepoliticosi.”

Imediat dupa nunta, cei doi au mai avut parte de o veste socanta: preotul a completat gresit certificatul de casatorie, astfel ca mariajul lor a fost declarat nul.

„Ne simtim rusinati fata de invitatii nostri, care au cheltuit multi bani ca sa fie alaturi de noi.”

Sursa: