Faţada principală a fostei Burse de Valori din Copenhaga, devastată marţi de un incendiu, s-a prăbuşit. De-a lungul faţadei fuseseră amplasate structuri pentru a limita riscul de prăbuşire, dar efortul s-a dovedit a fi în zadar. Momentul a fost surprins de o echipă locală de televiziune, în timpul unei transmisiuni în direct.

Publicat:19.04.2024, 16:20

Structura s-a prăbuşit spre interiorul clădirii cu un vuiet uriaş.

Faţada principală a fostei Burse din Copenhaga s-a prăbuşit la trei zile după ce clădirea a fost mistuită de un incendiu puternic.
Serviciile de urgenţă anunţaseră că o operaţiune cu macara urmează să înceapă azi la prânz pentru a evacua părţile de acoperiş care s-au prăbuşit. Imobilul istoric din centrul capitalei daneze a ars aproape în totalitate marți.

Concepută în stil renascentist olandez, clădirea avea o turlă impresionantă care a căzut imediat după izbucnirea focului. Nu au existat victime, iar pompierii au reușit să salveze unele dintre tablourile istorice din clădire. Edificiul inaugurat în 1625 intrase într-un proces de renovare.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.