Pohoda, un festival de muzică desfășurat pe aeroportul Trenčín, vestul Slovaciei, a fost anulat vineri seară, după ce o furtună puternică a prăbușit un cort peste spectatori, transmite The Slovak Spectator, scrie libertatea.ro.

Publicat:13.07.2024, 09:06

Cel puțin 12 persoane au fost rănite după prăbușirea cortului. Opt dintre ele au fost duse la spitalele din Trenčín și Považská Bystrica, cu răni ușoare la cap și mâini. 

La momentul prăbușirii, s-a estimat că în interiorul cortului se aflau zeci de persoane. Înainte de prăbușire, oamenii care așteptau începerea concertelor au fost avertizați să nu stea lângă stâlpii cortului și au fost informați că programul va fi întrerupt din cauza vremii. 

Mulți, însă, au considerat cortul un loc sigur și au rămas înăuntru în timpul furtunii.

Festivalul, care a început joi seară, trebuia să se încheie sâmbătă, 13 iulie. Din cauza vremii, concertele care au fost programate vineri noaptea nu au mai avut loc.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.