Imagini socante au fost postate de un tanar din Constanta pe retelele sociale. Barbatul le cerea ajutorul politistilor, dupa ce a intrat in posesia unor imagini de groaza: una dintre rudele sale isi bate si isi umileste fetita de nici 3 ani.

Publicat:09.01.2022, 18:27

Cea care i-a dat viata voia sa-i atraga astfel atentia tatalui copilei. Barbatul o anuntase ca vrea sa divorteze pentru ca are pe altcineva.

Am decis sa NU difuzam decat o mica parte din inregistrare. Chiar si asa, va avertizam ca imaginile au un puternic impact emotional!

„Eu pe tine te omor! Tu semeni cu tac-tu, eu te omor pe tine! A vrut tac-tu turcoaica? Ia de aici … Unde-i cutitul, ca o tai?”, spune femeia in timp ce continua sa-si loveasca fetita.

Imaginile au fost postate pe retelele sociale de unchiul copilei. Ingrozit, barbatul le-a cerut ajutorul autoritatilor si, in scurt timp, politistii din Constanta au inceput o ancheta. In imagini se vede cum, orbita de furie, mama copilei o loveste pe micuta si in acelasi timp filmeaza cu telefonul mobil intreaga scena. Vrea doar sa se razbune pe tatal plecat la munca in Olanda.

Paul Foleanu, avocatul femeii: ,,A fost o cearta cu sotul ei pe fondul unor discutii in familie ca sotul si-a gasit pe altcineva si ca sa se razbune a procedat la niste gesturi necugetate pe care le regreta. Sunt filmari pe care ea insasi le-a facut si a agresat-o pe fetita cea mica de 2,8 luni.”

Imaginile, greu de privit, au ajuns si la bunicii paterni, care spun ca sunt ingroziti de cele intamplate. Asteapta cu sufletul la gura ca fiul lor sa se intoarca in tara. El este singurul care poate lua copii din grija asistentilor maternali la care au ajuns in urma acestui incident.

Nelu Paun, bunic: ,,Foarte urat, am plans si nu mi-am dat niciodata seama in viata mea ca s-ar putea intampla aceasta nenorocire cu aceasta familie.”

Constanta Paun, bunica: ,,Am innebunit, sunt bunica am innebunit, ma doare. Si cand am vazut am luat- si zic nu e frumos sa faci asa ceva. Ce inseamna asta? E copilul tau. Mama crede-ma ca nu stiu ce s-a intamplat ca eu nu am dat niciodata in copilul meu.”

Mama si tatal fetitei sunt casatoriti de zece ani si au trei copii. Fetita din imagini este cea mai mica. Tatal a plecat inainte de sarbatori la munca, in Olanda, si i-a lasat pe cei mici in grija mamei. Pentru ca banuia ca o insala, femeia a decis sa se razbune pe sot umilind-o si maltratand-o pe biata copila.

Mihaela Ristea, Purtator de cuvant Directia pentru protectia copilului: ,,Urmare a verificarilor efectuate si audierilor desfasurate la sectia de politie s-a luat masura instituirii masurii de protectie pentru toti cei trei copii masura care se va institui la un asistent profesionist.”

Tanara are 29 de ani si este cunoscuta pentru iesirile necontrolate. Martorii audiati de anchetatori povestesc ca obisnuia sa isi loveasca deseori copii pentru a atrage atentia tatalui lor.

Andreea Iliescu purtator de cuvant IPJ constanta: ,Pe numele femeii a fost instituit un ordin de protectie provizoriu iar in cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii de violenta in familie iar in urma administrarii probatoriului in cauza femeia a fost retinuta 24 de ore.”

Femeia va fi cercetata sub control judiciar, au decis procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, iar avocatul acesteia sustine ca ea regreta fapta si ca era pentru prima oara cand isi lovea copilul.

“Procurorul de caz a dispus masura preventiva a controlului judiciar fata de clienta mea pe un termen de 60 de zile cu respectarea masurilor legale, in sensul ca nu se va mai putea apropia in acest termen la mai putin de 200 de metri de copilul cel mic. Ea regreta faptele, recunoaste. Sunt fapte reprobabile, sper sa nu se repete. Am inteles ca e prima data cand a avut acest exces de violenta asupra copiilor. Speram ca totul se va termina cu bine”, a declarat avocatul Paul Foleanu, conform news.ro.

Sursa: