Un curier de la Amazon a devenit o senzatie online dupa ce a aratat cam cat este de constiincios la job livrand un pachet chiar in miezul unei descinderi a trupelor speciale de politie, transmite digi24.ro

Publicat:30.03.2023, 14:19

Livrarea a fost facuta in urma cu cateva zile, cand o echipa SWAT a avut o interventie cu risc in Carolina de Nord. Dar, in ciuda pericolului evident, curierul si-a vazut neperturbat de treaba, potrivit CBS News. 

In videoclipul care a adunat peste sapte milioane de vizualizari pe TikTok, o femeie care locuieste in apropiere se uita de la fereastra la descinderea politistilor inarmati, cand l-a vazut pe curier traversand zona respectiva cu un pachet in mana. 

„Amazon livreaza chiar si in mijlocul unei razii. Va livra coletul orice ar fi”, a ras ea.

In ciuda nenumaratelor masini de politie de pe strada si a unei prezente masive a fortelor in zona, curierul merge nestingherit catre adresa, avand la vedere uniforma cu logo-ul angajatorului. Pare ca intelege ce se intampla in jurul lui abia atunci cand un ofiter il opreste si ii ia pachetul din mana urmand sa-l duca el la adresa. 

Iar in continuare face un gest cu totul neasteptat: foarte relaxat, isi scoate telefonul si face o fotografie la toata scena, probabil pentru a avea dovada livrarii, dupa care se intoarce la masina de livrare. 

Potrivit sursei citate, curierul respectiv a nimerit in mijlocul unei actiuni a trupelor speciale care dura de aproape 24 de ore in Cary, Carolina de Nord. Membrii echipei SWAT inconjurasera o cladire in care se afla un suspect inarmat. Un barbat inarmat se baricadase in interiorul unui bloc, luandu-l ostatic pe fiul lui de 11 ani. 

„Intotdeauna acordam importanta sigurantei curierilor care livreaza coletele si le comunicam in mod constant ca, daca nu se simt in siguranta, nu trebuie sa livreze si sa ne contacteze pentru sprijin imediat”, a declarat un purtator de cuvant al Amazon.  

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Sursa video: TikTok/ mlktrk679