Incendiu de proportii in orasul Sankt-Petersburg din Rusia. Un hangar, care adapostea vehicule pentru transportarea marfurilor, a luat foc. Peste doua sute de pompieri au fost trimisi sa stinga incendiul. Potrivit informatiilor preliminare, flacarile ar fi izbucnit din cauza unei defectiuni la reteaua electrica, insa nu este exclus nici factorul uman. Victime nu sunt.

Publicat:03.12.2019, 19:07

Flacarile au izbucnit dupa miezul noptii, intr-un hangar unde erau sute de masini pentru transportarea marfurilor, dar si cauciucuri, scriu jurnalistii rusi. Din imagini se vede cum incendiul se extinde cu repeziciune si nimiceste totul in cale. La fata locului au intervenit peste 200 de pompieri, cu 50 de autospeciale, iar abia in jurul orei 7 dimineata au reusit sa localizeze focul.

In urma incendiului, care a afectat 12 mii de metri patrati, o constructie s-a prabusit. Chiar daca hangarul se afla intr-o zona putin populata, autoritatile isi fac griji ca ar putea fi poluat aerul si au trimis mai multi specialisti pentru a preleva probe. Potrivit informatiilor preliminare, focul ar fi pornit din cauza unei defectiuni la reteaua electrica, insa nu este exclus nici factorul uman. Oamenii legii investigheaza cazul.