Toata lumea mai foloseste cate un filtru sau efect special pentru imbunatatirea fotografiilor de pe retelele de socializare, insa doua “influencerite” chineze au dus lucrurile pana la extreme.

Publicat:03.06.2020, 14:43

Coeyyy, o tanara care face furori pe reteaua de socializare din China Xiaohonghshu, si-a pacalit ani de zile urmaritorii cu imagini extrem de editate. Admiratorii ei au ramas socati cand au vazut cum arata aceasta in realitate.

Coeyyy o edita in poze si pe prietena ei, careia ii scadea cel putin 10 kilograme din greutate cu ajutorul unui program special.

Pana la urma cele doua tinere din China au fost demascate pe un cont de Facebook, Ex.Treme, acolo unde au aparut imagini cu ele "needitate". Fanii s-au simtit pacaliti si dezamagiti.

Constransa de imprejurari, Coeyyy a fost nevoita sa recunoasca faptul ca isi editeaza extrem pozele. “Dupa ce am fost fotografiata in secret, nu am fost in apele mele”, a spus tanata citata de New York Post.

 "Oau, asta este motivul pentru care nu poti avea incredere in pozele cu fete frumoase de pe retelele de socializare. Dumnezeule!", a comentat un follower al tinerei.

Sursa: