Presedintele SUA, Joe Biden, a gratiat de ziua sa doi curcani uriasi cu pene albe. Astfel i-a oferit lui Liberty si Bell sansa de a nu ajunge pe mesele de Ziua Recunostintei, care va fi marcata joi. Tot de ziua sa, presedintele SUA a primit in dar un brad urias, care va fi impodobit la Casa Alba.

Publicat:21.11.2023, 22:54

Incep pregatirile de Craciun la Casa Alba, unde a fost adus bradul care urmeaza sa fie impodobit in scurt timp. Inalt de aproape 6 metri, pomul a fost adus la Washington tocmai din Carolina de Nord.

Prima doamna a Americii, Jill Biden, impreuna cu un grup de copii ai soldatilor americani, i-au intampinat cu entuziasm pe cei care au adus bradul intr-o caruta trasa de cai.  

Cadoul a ajuns, nu din intamplare, tocmai luni la resedinta presedintelui, atunci cand Joe a sarbatorit implinirea a 81 de ani. Conform traditiei, de ziua sa de nastere liderul american a gratiat doi curcani la Casa Alba.

„Ii gratiez pe Liberty si Bell.”

Astfel, uriasii Liberty si Bell, care cantaresc cate 19 kilograme, nu vor ajunge in farfurii de Ziua Recunostintei.

Presedintele american a incercat sa glumeasca la ceremonia de gratiere a curcanilor pe seama varstei sale, dar a comis o gafa si a incurcat numele a 3 interprete.

Joe BIDEN, PRESEDINTELE STATELOR UNITE ALE AMERICII: „Vreau doar sa stiti ca este greu sa ai 60 de ani. Am putea spune ca este si mai greu (n.red.- sa ai 60 de ani) decat sa obtii un bilet la turneul Renaissance sau la turneul lui Britney. Ea este in Brazilia, unde e mai degraba cald in acest moment.”

Numai ca turneul Renaissance este turneul mondial al lui Beyonce, care s-a incheiat luna trecuta. Iar Britney Spears nu a mai fost in turneu de cativa ani si nu se afla, in prezent, in Brazilia. Joe Biden se referea la Taylor Swift, care se afla intr-o serie de concerte, in cadrul turneului sau la Rio de Janeiro in Brazilia. Numerosi americani sunt ingrijorati cu privire la varsta inaintata a lui Joe Biden, care se gandeste sa candideze la un nou mandat in 2024.