Doi soti care abia de mutasera intr-o casa noua, in New Jersey, au facut o descoperire extrem de bizara in spatele unui perete din gips-carton, in timpul unor reparatii, scrie digi24.ro.

Publicat:08.09.2023, 14:13

Cathy si Roy Aukamp, de 51, respectiv 52 de ani, locuiau in noua lor casa de numai doua zile, cand subsolul s-a inundat in urma unei furtuni. In timp ce demontau partile imbibate cu apa ale peretelui, o multime de sticle goale de rom a navalit in incapere.

„Sotul meu a trebuit sa indeparteze peretele umed si toate aceste sticle au navalit de dupa zid”, a spus Cathy pentru o agentie de stiri citata de New York Post.

Intr-un videoclip filmat de cei doi soti, Roy poate fi vazut clatinand din cap mirat, in timp ce valul nesfarsit de sticle se revarsa din perete. „Insetat? E ora cinci pe undeva!”, spune Cathy amuzata. 

Ei au postat imagini pe Instagram cu descoperirea ciudata, iar comentariile amuzante nu au intarziat sa apara. „Au cumparat o casa chiar de capitanul Morgan, a spus cineva. 

Altii, insa, au spus ca nu este „nimic amuzant” in legatura cu dependenta fostului proprietar. 

Cathy a povestit ca fostul proprietar a vazut videoclipul care s-a viralizat si i-a contactat. „Persoana a vazut videoclipul, ne-a sunat si ne-a spus ca mai sunt sute de sticle in pereti, dar si ca acum s-a lasat si n-a mai consumat nimic de trei ani”, a spus ea.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.