Tiger Woods a ajuns la spital dupa ce a fost implicat, marti dimineata, intr-un accident de masina in Los Angeles, transmite NBC News. Legenda golfului a fost grav ranita, potrivit oficialilor, care au spus ca a fost folosit un aparat de descarcerare.

Publicat:23.02.2021, 22:16

Woods se afla singur in masina, care s-a rasturnat in sudul Californiei dupa o coliziune. Masina a suferit “pagube majore”, potrivit politistilor locali.

Woods, in varsta de 45 de ani, s-a aflat in California pentru o filmare de doua zile cu Golf Digest/GOLFTV dupa ce a fost gazda competitiei PGA Tour Genesis din timpul weekend-ului, potrivit GolfDigest.

Au aparut fotografii pe retelele sociale cu Woods zambind, luni, impreuna cu Dwayne Wade si David Spade la Rolling Hills Country Club, insa acesta nu se putea misca normal.

Filmarea l-a implicat pe Woods care dadea lectii pe terenul de golf unor celebritati, insa el mai mult a dat instructiuni si doar a lovit cateva putt-uri. Era intr-o stare de spirit buna luni, insa nu a ajuns la teren pentru a doua zi de filmari.

Sursa: Digi24.ro