Lupta pe viata si pe moarte! Un barbat din Florida a luptat cu un aligator pentru a salva un caine. Videoclipul a fost vizionat de peste 8 milioane de ori pe TikTok. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Publicat:21.11.2020, 12:50

Videoclipul scurt, care infatiseaza un barbat desclestand gura unui aligator cu mainile goale, a fost vizionat de peste opt milioane de ori pe TikTok. Micul caine tipa foarte tare, in timp ce omul se lupta cu dintii uriasi si falcile aligatorului. Barbatul ramane sa se lupte cu aligatorul, iar cainele scapa in timp ce videoclipul se intrerupe. 

Nu este prima oara cand aligatorii isi fac de cap in Florida. In septembrie, un aligator gigant a devorat un pui de ciobanesc german in timp ce se juca in curtea din spate, lasandu-i pe stapani muti de uimire. Si chiar saptamana trecuta a fost vazut unul gigant care se plimba pe un teren de golf.  

Se stie ca aligatorii americani au o dimensiune uriasa, cei mai mari capturati vreodata in Florida, ajungand la o lungime de 5,31 metri.