Mariah Carey are deja un cadou de Craciun pentru fani: un musical, in care a pus in scena o poveste magica de sarbatori. Distractia are la baza o melodie mai veche de-a cantaretei, dar care in fiecare an e in top. Artista a tinut neaparat ca restul personajelor sa fie nume grele in industria muzicala.

Publicat:03.12.2020, 18:57

Mariah Carey si prietenii ei au inceput sa celebreze Craciunul mai devreme, iar distractia are la baza o cunoscuta melodie de-a cantaretei.

Mariah CAREY, CANTAREATA: “Anul trecut, melodia “All I want for Christmas is you” a fost pe primul loc in topul Billboard, din 200 de piese. Pentru mine a fost un lucru incredibil, pentru ca am concurat cu artisti noi, cu nume mari in industria muzicala.”

Melodia lansata acum 26 de ani a fost vanduta in 16 milioane de copii si este cea mai bine vanduta piesa de Craciun a unui artist feminin. Perioada Craciunului nu a fost tot timpul una fercita pentru artista.

Mariah CAREY, CANTAREATA: “Am iubit mereu Craciunul si abia asteptam sa vina. Am mai vorbit despre asta in cartea mea. In copilarie am trecut prin perioade mai putin placute. Am amintiri cu momentele in care familia mea cu probleme mi-a stricat bucuria sarbatorilor. Nu a fost tocmai asa cum vedeti la televizor. ”

Dar acum vrea sa isi ia revansa. Asa ca a pus in scena o poveste de Craciun perfecta, cum o vedem in filme. Cantareata joaca rolul celei mai bune prietene a lui Mos Craciun, care trebuie sa creeze o vacanta spectaculoasa, pentru a face toata lumea vesela. In unele scene apar si gemenii artistei.

Mariah CAREY, CANTAREATA: “Productia e lansata intr-o perioada in care cu totii avem nevoie de un imbold, sa avem o parere mai buna despre viata noastra, avand in vedere perioada prin care am trecut in ultimul an.”