Moment stanjenitor pentru avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani. In timpul unei conferinte de presa, in care vorbea despre fraudarea alegerilor prezidentiale, oficialul a transpirat atat de mult incat a inceput sa-i curga vopseaua de par. Desi era destul de vizibil, nimeni din public nu i-a semnalat ca e ceva in neregula, iar Giuliani si-a continuat discursul.

Publicat:20.11.2020, 17:18

Rudy GIULIANI, AVOCATUL LUI DONALD TRUMP: ”Eu stiu ca va ofer multa informatie. Poate pentru ca suntem frustrati cand continuam sa citim si sa auzim in presa cenzurata ca nu avem probe, nu avem exemple, nu avem cu ce sustine cele spuse de noi si ignorati declaratiile pe propria raspundere depuse de noi.”

Rudy Giuliani le povestea jurnalistilor despre neregulile de la alegerile din SUA, cand l-au luat transpiratiile. Fostul primar s-a incins atat de mult incat i-a curs vopseaua de par pe obraji.

Rudy GIULIANI, AVOCATUL LUI DONALD TRUMP: "A scos tot de pe retelele sale sociale, ha, ha, dar noi am pastrat, noi le avem. Omul este vicios, este un om vicios.” 

Intre timp, Georgia a terminat renumararea manuala a tuturor voturilor. Chiar daca s-au gasit 3 mii de voturi in plus pentru Trump, tot Biden a castigat. Presedintele in functie acuza in continuare ca alegerile au fost fraudate. Presedintele ales al SUA Joe Biden a denuntat „iresponsabilitatea incredibila” a lui Donald Trump, care inca refuza sa-si accepte infrangerea in alegerile din 3 noiembrie.

Joe BIDEN, PRESEDINTELE ALES AL SUA: ”Cred ca suntem martorii unei iresponsabilitati incredibile, la mesaje incredibil de daunatoare, trimise restului lumii, despre modul in care functioneaza democratia.”

Echipa lui Donald Trump stie insa ca drumul spre victorie devine din ce in ce mai ingust. La nivel national, Joe Biden a castigat aproape 80 de milioane de voturi in scrutinul din 3 noiembrie, comparativ cu putin sub 74 de milioane cat a obtinut miliardarul republican Donald Trump.

Joe BIDEN, PRESEDINTELE ALES AL SUA: „Este greu de inteles cum gandeste acest om. Sunt convins ca stie ca a pierdut si ca voi depune juramantul pe 20 ianuarie. Ceea ce face este pur si simplu scandalos.”

Astazi, Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite implineste 78 de ani. El este cel mai in varsta lider de la Casa Alba.