Scene șocante au fost surprinse pe o stradă dintr-un oraș britanic. O ambulanță privată a fost curpinsă de flăcări la doar câteva secunde după ce pacientul a fost lăsat acasă. Momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din zonă.  

Publicat:04.04.2024, 09:22

În imagini se observă cum asistenta medicală ia pacienta în vârstă de 91 de ani, aflată în scaun cu rotile, și o duce în siguranță la locuința acesteia, în timp ce din capota ambulanței iese fum. În doar câteva secunde, vehiculul a fost cuprins de flăcări și a explodat.

Explozia a fost atât de puternică încât plafonul ambulanței a fost smuls și a zburat 50 de metri în aer înainte de a se prăbuși prin garajul casei. La fața locului au ajuns rapid pompierii care au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la locuinețe învecinate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului dar medicii au tras o sperietură zdravănă. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și dinîntreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numărul 079400508.