Mos Craciun a readus la viata marea moarta! Acesta a fost surprins balacindu-se intr-o piscina care pluteste in larg. Nu a renuntat la costumul sau alb-rosu, desaga cu daruri si si-a luat cu el si un bradut pe care l-a pus langa un sezlong.

Publicat:21.11.2020, 15:53

 

”Craciun fericit de la Marea Moarta! Va doresc sa fiti sanatosi si in siguranta in aceasta situatia critica.”

Mos Craciun nu doar se scalda in piscina montata pe o platforma, care pluteste in larg, dar si vasleste. Aventura mosului la marea moarta face parte dintr-o campanie lansata de Ministerul Tursmului din Israel pentru a ridica moralul oamenilor inainte de sarbatorile de iarna. Mosul insa nu se relaxeaza prea mult, deoarece are treaba. In Statele Unite a fost lansata o aplicatie care-i permite sa discute online cu cei mici.

”Craciun fericit si bine ati venit la AskSanta!”

Heather SMITH, MANAGER COMPANIE: ”Baza de date a aplcatiei AskSanta, are circa 180-200 de intrebari predefinite, asa ca ei pot sa il intrebe. Cea mai frecventa este daca sunt in lista celor obraznici sau a celor cuminti.”  

”Acest concept este extraordinar si este cea mai bun metoda pentru copii de a interactiona cu Santa. Este ca o provocare pentru aceste timpuri de a face asta in confortul casei lor.”

Mos Craciun promite micutilor ca pandemia nu-l va impiedica sa ajunga si in acest an in toate casele pentru a imparti feeria Craciunului.