O femeie a murit, marti seara, si doi copii au fost raniti usor dupa ce bustenii dintr-o remorca s-au rasturnat peste autoturismul in care se aflau si care era stationat intr-o parcare din localitatea Lunca de Sus, pe DN 12A, Romania.

Publicat:14.01.2020, 20:46

Potrivit primelor informatii furnizate de Politie, femeia era pasagera din dreapta si se afla in masina parcata, impreuna cu fiul ei si un alt copil.

La un moment dat, dintr-un autotren aflat in miscare s-au rasturnat mai multi busteni peste autoturismul parcat si au strivit-o pe femeie.

Cei doi copii aflati in masina au fost raniti usor si au fost preluati de echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta, urmand sa fie transportati la Spitalul Judetean din Miercurea Ciuc, a anuntat ISU Harghita.

La fata locului se afla mai multe echipaje de interventie, iar circulatia se desfasoara pe o singura banda.

„O persoana a decedat si alte doua au fost ranite in urma unui eveniment rutier produs pe DN 12A, in Lunca de Sus.

Cele doua persoane ranite usor au fost preluate de echipajele SAJ si transportate la spital. Un autocamion incarcat cu busteni a acrosat un autoturism, aflat intr-o parcare, iar bustenii au cazut pe autoturism si pe o persoana, provocandu-i rani incompatibile cu viata.

La locul accidentului au fost trimise trei echipaje din cadrul Detasamentului Miercurea Ciuc cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala complexa de prima interventie, o ambulanta SMURD si doua ambulante SAJ”, a precizat ISU Harghita.

Sursa: