O femeie si-a urmarit sotul cu o aplicatie mobila, ca sa vada daca a luat copiii de la gradinita, insa l-a prins sarutand o alta femeie. Dupa ce i-a surprins impreuna, aceasta i-a lovit pe cei doi cu masina, scrie stirileprotv.ro.

Publicat:25.05.2023, 20:58

Scenele au avut loc in martie 2021, pe o strada dintr-o suburbia a orasului Brisbane, Australia. Christine Lee Kennedy, in varsta de 38 de ani, se afla la volanul masinii sale cand si-a surprins sotul sarutand si imbratisand o alta femeie. I-a gasit pe cei doi folosind o aplicatie mobila prin care a urmarit telefonului partenerului sau. Barbatul i-a spus ca se ducea sa ia copiii de la gradinita, scrie Daily Mail.

Dupa ce i-a surprins impreuna, Christine Lee Kennedy i-a lovit cu masina, apoi a coborat si s-a indreptat spre amanta si i-a dat un pumn in fata. Ulterior, femeia agresata s-a urcat in masina ei si a plecat, iar Christine s-a intors pe jos dupa sotul ei si asteptat langa el pana au sosit echipajele de salvare.

„Vehiculul ei i-a lovit pe amandoi cu partea din fata a masinii. Domnul Larkin a fost aruncat in aer si pe drum. Doamna Noring a fost si ea aruncata pe sosea. Dupa ce a lovit-o pe doamna Noring, (Kennedy) a atacat-o imediat, ceea ce arata o lipsa de remuscare pentru actiunile ei la momentul respectiv, lovind cu pumnul o persoana care statea intinsa la pamant dupa ce a fost lovita”, a declarat un procuror.

In timpul procesului, Christine Lee Kennedy a pledat vinovata pentru conducerea periculoasa a unui autovehicul, iar juriul a gasit-o acum nevinovata pentru vatamare corporala intentionata.

Judecatorul Paul Smith a condamnat-o pe Kennedy la noua luni de inchisoare cu suspendare pentru cele doua infractiuni. Ea este obligata sa plateasca cate 5.000 de dolari australieni atat fostului sot, cat si amantei, in termen de doua saptamani.