Reclama sinistra, dar eficienta. O companie de publicitate din Statele Unite a decis sa transmita un mesaj in pas cu vremurile pe care le traim. Pe o masina de pompe funebre a afisat un slogan neobisnuit. Nu va vaccinati - este mesajul scris cu litere mari albe pe o duba neagra.

Publicat:22.09.2021, 12:16

Angajatorii si oficialii din domeniul sanatatii publice cauta modalitati de a vaccina cat mai multi oameni impotriva Covid-19, folosind totul, de la bani si mancare gratuita pana la vacante fastuoase. O companie de publicitate insa, a gasit o metoda sinistra. Pe un un camion negru al unei case de pompe funebre a scris un mesaj publicitar sumbru: «Nu va vaccinati!» Mesajul sugereaza in mod evident ca afacerile firmei de pompe funebre ar fi in plina expansiune daca oamenii nu s-ar vaccina anti-Covid-19, pentru ca ar exista mai multe decese din cauza virusului. Nu exista, de fapt, casa de pompe funebre in oras si vizitarea site-ului va duce automat la o pagina care ii instruieste pe vizitatori sa se vaccineze. 

Chris DOBBINS, RESPONSABIL CENTRUL DE VACCINARE: ”Daca acesta este modul meu de a gandi, as putea merge de fapt la acel link si sa arunc o privire la el. Acum ai un public care probabil nu ar fi atent.”

Doar 54,7 la suta din totalul populatiei SUA s-a vaccinat cu schema completa.