O poza facuta intr-o baie plina cu ciocolata a costat-o locul de munca. O functionara din Rusia a fost demisa, dupa ce a publicat fotografia pe internet. Este vorba despre consiliera guvernatorului regiunii Ulianovsk, care a concediat-o.

Publicat:18.09.2019, 20:58

Selfie intr-un hotel de 5 stele din Baku. Anume aceasta poza a starnit un adevarat scandal in Rusia. Functionara, care apare intr-o baie, a lasat si un mesaj pe Instagram: “Prea multa ciocolata nu exista”. Jurnalistii au aflat ca timp de o saptamana pentru asemenea proceduri, consiliera a scos din buzunar in jur de 650 de dolari.

Fotografia a trezit nemultumirea internautilor, iar in scurt timp a reactionat chiar seful femeii, guvernatorul din Ulianovsk, Serghei Morozov, care a numit comportamentul subalternei sale drept unul neadecvat si a cerut sa fie initiata o ancheta interna.

Ulterior, femeia a sters fotografia si si-a cerut scuze. Chiar si asa, ea a fost demisa. Mai mult, dupa ce a atras privirile internautilor, Svetlana Opeoniseva s-a trezit si in centrul atentiei jurnalistilor, care au analizat declaratia de venit a functionarei. Potrivit documentului, consiliera a castigat peste 2 milioane de ruble rusesti in 2018, echivalentul a peste 30 de mii de dolari.

Functionara a fost acuzata de unii internauti, dar si de colegi ca etaleaza luxul in care traieste, prin fotografii surprinse in hoteluri de 5 stele. Un caz similar a fost si in Moldova, cand o procurora a publicat pe o retea de socializare mai multe fotografii, etalandu-si casa in care locuieste. Atunci, femeia a declarat ca si-a cumparat locuinta din banii castigati de sotul ei, care a muncit peste hotare.