Patru crime infioratoare au avut loc intr-o mica localitate din Marea Britanie. Doi copii si mama lor au fost injunghiati in somn, iar un al treilea copil, care a incercat sa scape, a fost gasit mort in apropierea locuintei.

Publicat:22.09.2021, 09:00

Copiii de 11 si 13 ani au fost descoperiti fara viata in paturile lor. Lacey, in varsta de 11 ani, fratele sau John, in varsta de 13 ani, au fost descoperiti de politisti in casa lor din Killamarsh, Derbys, Si mama lor, Terri Harris, de 35 de ani, zacea moarta langa ei, arata publicatia „The Sun.”

Prietena copiilor Connie Gent, in varsta de 11 ani, care venise sa doarma la ei, a fost descoperit, de asemenea, mort in apropierea locuintei.

Un localnic a relatat ca vecinii au auzit tipete, sambata in jurul orei 20:00, din casa situata in localitatea Killamarsh, Derby, dar nimeni nu a chemat Politia.

„Cred ca nimeni nu s-a gandit sa sune la politie. Apoi a fost liniste pentru restul noptii. Am auzit apoi tipete la prima ora” a relatat martorul.

Politia a sosit in jurul orei 7.30 iar agentii i-au gasit pe Terri, Lacey si John ucisi in paturile lor.

„Au fost injunghiati mortal. Al treilea copil a fost ucis in timp ce incerca sa scape, asa cred. A fost terifiant” a adaugat localnicul.

Un barbat de 31 de ani, pe nume Damien Bendall, a fost arestat sub acuzatia de crima, dupa ce a fost gasit sub un copac.

Politistii au confirmat marti ororile, explicand ca suspectul a fost dus la spital pentru rani auto-provocate, inainte de a fi interogat de politisti.

Ofiterii au efectuat si marti cercetari prin imprejurimi, arata sursa citata, in timp ce localnicii au adus lumanari si flori la casa groazei, in memoria victimelor.

Sursa: