Lumea Frozen, faimosul film de animatie, a capatat viata la Disneyland, in Hong Kong. Mii de fani s-au inghesuit sa participe la inaugurarea noului parc tematic si sa le intalneasca pe printesele Anna si Elsa. Turistii pot incerca un roller coaster de mare viteza, sa faca o plimbare cu barca sau cu sania.

Publicat:21.11.2023, 23:03

„-Buna seara tuturor si bun venit in regatul Arendelle! Uite, toata lumea este atat de incantata sa te vada.
-Sunt o multime de oameni. Si oameni care arata bine.”

Mii de fani ai faimosului desen animat Frozen s-au inghesuit la deschiderea noului parc tematic. Ei le-au intalnit pe printesele Anna si Elsa. In taramul de gheata, turistii mai indrazneti pot incerca un roller coaster de mare viteza, care ofera privelisti de basm.

Iar cei mai putin dornici de senzatii tari se pot rezuma la o plimbare cu barca sau cu sania, in timp ce se bucura de melodiile de pe coloana sonora a fimului Frozen.

Pe teritoriul parcului, vizitatorii pot intalni diverse scene din film, cum ar fi din aceasta incapere decorata exact ca in pelicula si unde omul de zapada canta piesa sa preferata.

Urmeaza apoi camera cu troli dupa care, pe scarile rulante, te urci direct in castelul de gheata a printesei Elsa.

Disney a anuntat ca in urmatorii ani vor fi deschise parcuri tematice inspirate din animatia Frozen si la Tokio, si la Paris.