Yang Li-hsing, director adjunct al Institutului National Chung Shan pentru Stiinta si Tehnologie din Taiwan, a fost gasit mort sambata dimineata intr-o camera de hotel, transmite agentia oficiala de presa Central News Agency.

Ultimul update: 06.08.2022, 09:46 Publicat:06.08.2022, 09:45

Oficialul din conducerea unitatii de cercetare-dezvoltare a fortelor armate taiwaneze isi preluase functia anul acesta pentru a coordona diferite proiecte de productie a rachetelor, arata CNA. El se afla intr-o deplasare in interes de serviciu in regiunea Pingtung din sudul insulei, conform Agerpres.

Institutul armatei intentioneaza sa isi creasca productia anuala de rachete la aproape 500 de bucati, mai mult decat dublul nivelului anual, in contextul cresterii capacitatii de aparare a Taiwanului, care se considera tot mai amenintat de China.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa: