Puma adoptata acum doi ani de un cuplu din Rusia s-a facut mare. Pisoiul continua sa locuiasca impreuna cu cei doi deja de mai bine de 5 ani, dar are nevoie de tot mai mult spatiu, asa ca proprietarii si-au cumparat o casa. Acestia spun ca animalul lor de companie a ramas la fel de bland si prietenos.

Publicat:02.05.2021, 21:00

Faceti cunostinta cu Messi. Acesta este numele felinei care de mai bine doi ani este animalul de companie a unui cuplu din Penza. Aleksandr si Maria au adoptat-o de la o gradina zoologica.

Alexandr, STAPANUL PUMEI: ”El este la fel de atasat de mine, ca si eu de el. Avem o legatura destul de stransa. Cand eu sunt plecat, pisica nu vrea sa iasa afara sa se plimbe, nu mananca, este destul de stresata. Ma intalneste de fiecare data cand ma intorc.”

Alexandr DIMITRIEV, PROPRIETARUL PUMEI: "Messi are un caracter unic. Astfel de animale nu mai exista. Cum se spune multi pot ca sa adoarma cu tigru, dar putini se pot trezi, iata in asta si consta unicitatea acestei pisici. O astfel de socializare si relatie cu oamenii nu s-a mai intalnit pana acum, nu doar la puma, in general la animale de prada mari.” 

Alexandr crede ca Messi este o puma unica si ca, in mod normal, aceste feline nu sunt potrivite ca animale de companie.

Puma mananca aproximativ 1,5 kilograme de carne pe zi si are nevoie de multa miscare, pentru a-si consuma energia.

”Acus va fi. Ai rabdare. Mananca de doua ori pe zi, dimineata si seara. Ii dam diferite tipuri de carne ca sa contina diferite vitamine si microelemente.”

Pentru a fi siguri ca Messi nu isi schimba personalitatea, merge de patru ori pe saptamana la dresaj. Acest are un cont pe Instagram si Youtube unde este urmarit de aproape 2 milioane de abonati.