Sute de sateni din Rusia incearca sa tina piept unei invazii de camile. Oamenii spun ca sunt terorizati de prezenta grupului mare de animale. Le rup gardurile, le distrug culturile agricole si au avariat pana si conducta de gaz din regiune. Localnicii asteapta o solutie de la autoritati, dar acestea par depasite de situatie.

Publicat:02.08.2020, 15:25

O armata de camile te intampina in regiunea Astrahani, din Rusia. Rezidentii a 3 sate spun ca se tem sa mai iasa din casa de teama acestor animale, care fac prapad in calea lor.

In total sunt 80 de camile, care au fost crescute de un localnic, pensionar, dar acesta le-a dat drumul pentru ca nu mai are forta sa le ingrijeasca. Oamenii spun ca animalele au devenit agresive.  In ultimele luni au fost depuse mai multe plangeri impotriva crescatorului de camile, care a si fost amendat de 6 ori, situatia insa nu s-a schimbat.

Barbatul spune ca nu isi mai asuma nicio responsabilitate fata de animale, dar nici nu vrea sa le trimita la o gradina zoologica.

Camilele cantaresc sute de kilograme, pentru ele un astfel de gard este o nimica toata. Localnicii spun ca asteapta un voluntar sa vina si sa le ia de pe cap toate camilele. Au apelat la autoritatile locale, cerandu-le ajutor, dar acestea nu au gasit inca o solutie. Asa ca, batalia dintre sateni si efectivul de camile a intrat in a patra luna.