Noi informatii apar despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher, dupa ce acesta a fost internat la un spital din Paris.

Publicat:11.09.2019, 19:16

Potrivit unor surse, fostul pilot de Formula 1 este constient, dupa ce a fost transportat la spitalul Georges-Pompidou din Paris, la sectia de chirurgie cardiovasculara, pentru un transplant cu celule stem.

“Da, este pe tura mea. Si va pot asigura ca este constient”, a declarat o asistenta pentru Le Parisien, citat de Daily Mail.

Potrivit publicatiei franceze, care citeaza surse ce au dorit sa-si pastreze anonimatul, Schumacher a mai fost internat de doua ori la spitalul Georges-Pompidou, sub un nume fals, el fiind ingrijit de o echipa mica de medici.

Se pare ca profesorul chirurg Philippe Menasche il trateaza pe Schumacher cu o terapie inovatoare cu celule stem, care are rolul de e evita inflamarea organelor interne.

Intreaga operatiune de mutare a lui Schumacher ar fi fost supravegheata de cel putin 10 agenti de securitate, Le Parisien notand ca, spitalul s-a transformat intr-un “bunker” dupa venirea fostului pilot de F1.

Sursele citate mentioneaza ca, germanul de 50 de ani va fi externat in cursul zilei de miercuri.

Din septembrie 2014, Schumacher se afla sub ingrijirea permanenta a unei echipe de specialisti, la domiciliul sau din Lausanne, Elvetia, pe malul lacului Geneva.

Purtatorul de cuvant al familiei Schumacher, Sabine Kehm, nu a dorit sa comenteze informatiile.

Sursa: