Un antivaccinist care conduce un grup numit ”Politia Vaccinelor” sustine ca daca iti bei propria urina te vindeci de Covid-19, scrie LadBible.

Publicat:11.01.2022, 13:51

Christopher Key conduce un grup numit Politia Vaccinelor si ei sunt impotriva (ati ghicit) vaccinurilor Covid-19.

El si-a adunat un grup de sustinatori pentru a dezvalui ceea ce sustine in mod fals ca este un „antidot” impotriva virusului.

In timp ce echipe de oameni de stiinta din intreaga lume au produs o varietate de vaccinuri impotriva coronavirusului, care au fost testate si aprobate riguros de comitetul de reglementare al fiecarei tari, Key considera ca detine informatii care le depasesc.


Intr-un videoclip postat pe contul sau Telegram, antivaccinistul a spus: „Antidotul pe care l-am vazut acum si avem tone si tone de cercetari este terapia prin urina. OK, si stiu pentru multi dintre voi acest lucru suna nebunesc, dar baieti, Dumnezeu ne-a dat tot ce avem nevoie”.

In sala in care se tinea marea dezvaluire a ”antidotului” s-a lasat o liniste cand barbatul a mentionat ideea de a-ti bea propria urina.

El a sustinut ca acest „antidot” ii va ajuta pe cei care nu au fost vaccinati, precum si pe cei care au primit vaccinul.

Key a adaugat: „Acest vaccin este cea mai proasta arma biologica pe care am vazut-o vreodata. Imi beau propria urina si mi-am baut propria urina in ultimii 23 de ani”.

De mentionat este ca vaccinul impotriva coronavirusului nu este o „arma biologica” si de fapt a salvat multi oameni de a fi afectati grav de coronavirus.

 

Sursa: